Yükleniyor...
Alt Kategoriler
Nitelikler
Fiyat Aralıkları
-
Listeleme

Kız Kulesi

Kız Kulesi Yağlı Boya Tabloları

İstanbul Boğazı’nın Marmara Denizi ile buluştuğu noktada, küçük bir adacığın üzerinde yer alan Kız Kulesi, 1725 yılından itibaren görenleri mest etmiş, pek çok eserin de konusu olmuştur. Öyle ki ev, ofis, hastane, otel ya da daha farklı pek çok mekanda duvarları süsleyen yağlı boya tablolarının konusu güzeller güzeli Kız Kulesi’dir. Hem İstanbul Boğazı’nın ortasında olması hem de ihtişamı ile dikkatleri üzerine çekmesi, el yapımı yağlı boya tablolarda sıklıkla resmedilmesine imkan vermiştir. Simurg Sanatevi’nin sizin için farklı konsept, renk, tasarım ve boyutta tasarladığı Kız Kulesi tabloları ise bu konuda sizin için eşsiz bir dekorasyon oluşturacaktır.

Kız Kulesi Tabloları

İstanbul’un kültürel miraslarından biri olan Kız Kulesi, 1725 yılında yapımı tamamlandıktan sonra pek çok sanat akımının konusu halini almıştır. Öyle ki onun için pek çok hikaye yazılmış, aşkın fiziksel bir sembolü olarak görülmüştür. İşte bu sebeple her mekana özel olarak tasarlanabilen Kız Kulesi tablo modelleri, bu özelliği ile şık dekorasyonların oluşturulmasına da katkı sağlamaktadır.
Kız Kulesi’nin pek çok farklı şekilde resmedildiğini biliyoruz. Gece ufuk çizgisi ile uyumlu, ay ile iç içe ve gündüz güneşin ışıltısını içeren pek çok Kız Kulesi tablosunun dekorasyonlarda çok önemli bir yeri vardır. Çünkü bu şekilde istenen her dekorasyona uygun bir tablo seçimi gerçekleştirilebilir. Özellikle İstanbul yağlı boya tablolar içerisinde çok önemli bir yeri olan Kız Kulesi, yağlı boya ile resmedildiğinde, ortaya benzersiz ve dikkat çekici görüntüler çıkmaktadır.

Kız Kulesi Yağlı Boya Tablo Modelleri

Evinizde ya da ofisinizde herkeste olmayan bir tabloya yer vermek istiyorsanız, gün batımında Kız Kulesi’nin resmedildiği yağlı boya tablolarını tercih edebilirsiniz. Tabii ki tek seçenek bu değil. Kız Kulesi açıklarında bir kayık, Kız Kulesi’ni seyreden insanlar, şehir manzaralı Kız Kulesi ve çok daha fazla model sayesinde iç mekanlarınızı benzersiz hale getirme şansına sahipsiniz. Kız Kulesi yağlı boya tablo modelleri içerisinde manzara yağlı boya tablolarda oldukça popülerdir. Böylece Kız Kulesi’nin eşsiz manzarasını evinizde, ofisinizde ya da daha farklı alanlarda sergileyebilirsiniz.
Salon için yağlı boya tablolar da oldukça popüler. Evin en özel odası olan salonda konuklarınızı ağırlar, sevdiklerinizle güzel dakikalar geçirirsiniz. Böyle güzide bir mekanda en güzel tabloları sergilemek de hakkınız. İşte Kız Kulesi’nin eşsiz manzarasını salonunuz ya da oturma odanızda sergileyerek, son derece ferah ve göz alıcı ortamlar oluşturabilirsiniz.

Kız Kulesi Yağlı Boya Tablo Fiyatları

Keyifli bir ortam oluşturmak, dekorasyonunuza katkı sağlamak ve en önemlisi de Kız Kulesi gibi tarihi açıdan önemli güzelliği evinizde ya da ofisinizde sergilemek için yağlı boya tabloları harika bir fırsattır. Siz de bu güzelliği iç mekanlarınızda sergilemek isterseniz, Kız Kulesi yağlı boya tablo fiyatları konusunda Simurg Sanatevi’nin avantajlı fiyatlarından yararlanabilirsiniz. Çünkü daima sizin için en özel eserleri en uygun fiyatlardan satışa sunuyor, iç mekanlarınızda dekoratif tasarımlar oluşturmanıza yardımcı oluyoruz. Tamamen el yapımı olan yağlı boya tabloları arasından seçiminizi kolayca yaparak avantajlı fiyatlarla tablonuza kavuşabilir, dilerseniz fiziksel mağazalarımızdan da tablo satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kız Kulesi Yağlı Boya Tabloları İle Dekorasyon Önerileri

Evinizi, ofisinizi ya da farklı iç mekanları, dekoratif yağlı boya tabloları ile donatmak isterseniz, o halde Kız Kulesi yağlı boya tabloları sizin için harika bir fırsat olacaktır. Çünkü bu şekilde hem her türlü dekorasyona Kız Kulesi manzarasını entegre edebilir hem de en özel ortamları oluşturabilirsiniz. Üstelik her türlü dekorasyon için kullanılabilen bir manzara olduğundan; tasarım, boyut ve renk gibi seçenekleri size özel olarak düzenleyebiliriz. Siz de bu şekilde eşsiz dekorasyonlarınız ile hem kendinizi iyi hissedebilir hem de konuklarınızı memnun edebilirsiniz.
Özenle tasarladığınız dekorasyonlarınızı şık yağlı boya tabloları ile süslemek isterseniz, el yapımı Kız Kulesi tablolarını tercih edebilirsiniz. Her dekorasyona ve bütçeye uygun yağlı boya tablolarına yer veren Simurg Sanatevi, güvenle tabloların adresinize ulaşmasını da sağlayacaktır. Siz de hemen hayalinizdeki tabloyu satın alarak, eşsiz dekorasyonunuza katkı sağlayabilirsiniz.
 

Sıkça Sorulan Sorular

Kız Kulesi Yağlı Boya Tablo Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İstanbul’un en özel manzarası olan Kız Kulesi’ne iç mekanlarınızda yer vermek isterseniz, o halde Kız Kulesi yağlı boya tabloları arasından seçim yapabilirsiniz. Seçiminizi dekorasyonunuza, renk seçeneklerine, duvar boyutlarınıza ve iç mekana göre yapmalısınız. Böylece en doğru seçimleri gerçekleştirmiş olabilirsiniz.

Kız Kulesi Yağlı Boya Tablo Nasıl Temizlenir?

El yapımı olan yağlı boya tabloları belirli aralıklarla tozlanabilir. Tozlandığında ise püsküllü toz alma aparatı ile temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra verniklenmiş tabloları az nemli ve yumuşak bir bez ile yavaşça silebilirsiniz.

Kız Kulesi Tablo Nasıl Çerçevelenir?

Yağlı boya tablolarını çerçeveletmek, tablonun uzun süre kullanılması ve kirlenmemesi için son derece önemlidir. Ancak çerçeveletmeden önce kurumasını beklemek ve vernikleme işlemini gerçekleştirmek gerekir. Ayrıca tercih edilen çerçeve dekorasyona uyumlu olmalı ve çerçeve camı tuval ile temas etmemelidir.

Sanat Danışmanınızla Tanışın
Yükleniyor...