Bu kategoride görmüş olduğunuz eserler daha önceden satılmış olup, sadece sipariş üzerine yapılabilecek modellerden oluşmaktadır. Bazı eserler istenilen ölçülerde ve renklerde hazırlanabilir.
Kişiselleştirmek istediğiniz detayları belirtmek için WhatsApp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
- El yapımı eserler olduğu için renk tonlarında farklılıklar gösterebilir.
- Siparişinizi özelleştirmek isterseniz; siparişinizle ilgili tüm notlarınızı siparişi tamamlama sayfasında “SİPARİŞ NOTU” bölümüne yazarak bize iletebilirsiniz.
%100 el yapımıdır.
- Siparişinizi farklı ölçülerde yaptırmak isterseniz; fiyat bilgisi için 05306146767 nolu numaradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.
40x50 cm Çerçevesiz Ölçü
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.