Yükleniyor...
Alt Kategoriler
Nitelikler
Fiyat Aralıkları
-
Listeleme

Yat Tabloları

Yat Tabloları

Masmavi denizin ortasında, eşsiz güzelliği ile dimdik ayakta duran yatlar, turistik anlamda da son derece popülerdir. Öyle ki sahip olduğu güzellikler sebebi ile tabloların konusu olmuşlardır. Üstelik pek çok lüks yatta, eşsiz dekorasyonlar oluşturulurken, yat tabloları sıklıkla tercih ediliyor. Klasik, modern ya da farklı özellikteki tablolar sayesinde yat dekorasyonlarına ahenk katılabiliyor. Bunun yanı sıra farklı özelliklere sahip yatların resmedildiği yağlı boya tabloları da iç mekanların olmazsa olmazı. İşte siz de el yapımı yat yağlı boya tabloları ile bu avantajı sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Üstelik pek çok farklı tasarım, renk, boyut ve çerçeve seçeneği sunan Simurg Sanatevi tüm bu süreçlerde yanınızda yer alacak.

Yat Tablosu

Eşsiz güzelliğe sahip deniz ya da okyanusun ortasında, sizi özel hissettirecek tatilin mimarı yat olabilir. Özel tasarım yatlarda masmavi denizin üzerinde evinizde gibi hissedebilirsiniz. Üstelik yat dekorasyonlarında kullanabileceğiniz tablolar da dekorasyonunuza ahenk katacağı için eşsiz bir yat tatilinin adımını atabilirsiniz. Bunun yanında özel yatların yağlı boya kullanılarak resmedilmesi sayesinde bu güzide eserleri pek çok farklı iç mekanda da kullanabilirsiniz.
Masmavi deniz ve gökyüzünün ortasında, ufuk çizgisi ile birbirini tamamlayan bir tabloda, şirin bir yatın resmedilmesi, hangi alanda olursa olsun harika bir dekorasyon fikri olacaktır. Ancak standart üretim yağlı boya tablolarından ziyade, el yapımı bir tablo ile dekorasyon gerçekleştirmek isterseniz, o halde el yapımı yağlı boya yat tabloları tam size göre olacaktır.

Yat Yağlı Boya Tablo Modelleri

Seçtiğiniz tabloları kullanabileceğiniz pek çok alan var. Ofis, ev ya da okul gibi pek çok iç mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz tablolar bulmanız mümkün. Yat tablosu ise bu konuda son derece önemli bir avantaj. Ferah, iç açıcı ve doğal bir dekorasyon oluşturmak isteyenlere harika bir fikir olarak öne çıkıyor. Özellikle deniz manzaralı yağlı boya tabloları size farklı deneyimler yaşatabilir. Çünkü denizin maviliği, sadeliği ve doğallığı, canlı dekorasyonlar oluşturmanızda size yardımcı olacaktır.
Bambaşka fikirler ile dekorasyon oluşturmanız mümkün. Figüratif yağlı boya tablo seçenekleri de bunlardan bir tanesi. Çünkü sevdiğiniz figürlerin içerisinde yer aldığı tablolar sayesinde yalnızca size özel ve sizi yansıtan dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Üstelik tablolar sizin tarifinize göre el yapımı tasarlandığından, dilediğiniz özelliklere uygun yağlı boya tablo yaptırabilir ya da hazır tablolar arasından dekorasyonunuza en uygun seçimi gerçekleştirebilirsiniz.

Yatlarda Kullanılmaya Uygun Yağlı Boya Tablo Seçenekleri

Farklı özelliklerde, boyutlarda ya da çeşitli tasarımlara uygun olarak tasarlanan yatlar, tatilin olmazsa olmazları arasına girmeye başladı. Özellikle lüks yat ve kruvaziyer gemi ile seyahat ya da tatil son derece popüler. İşte bu sebeple yatların dekorasyonuna da ekstra özen gösterilmektedir. Tablolar da dekorasyonun en önemli unsuru. Çünkü maviliğin ortasında tüm ışıltısı ile yüzen yatlar, ışıltısına denk yağlı boya tablolar ile çok özel hale getirilebilmektedir. Ancak yatlarda kullanacağınız tabloları genellikle mavi ve tonlarına yönelik tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Tabii ki yat içerisinde size özel bir dekorasyon tercih ettiyseniz, o halde ona uygun renk, boyut ya da çerçeve seçimi yapabilirsiniz.

Yat İçin Yağlı Boya Tablo Alırken Göz Önünde Bulundurmanız Gereken Detaylar

Yoğun iş temposundan kurtulmak ve çok özel bir tatil geçirmek için sahip olduğunuz yat ile gezintiye çıkmak istersiniz. Ancak tatil sürecinde kendinizi özel hissetmek, dekoratif açıdan benzersiz yatınızda vakit geçirmek için yat dekorasyonunuzu da özenle seçmelisiniz. Tabii ki seçim yaparken renk ve tasarımın yanı sıra çerçeve de son derece önemlidir. Ahşap ve desenli çerçeveler ile tablonuzun değerini katbekat artırabilirsiniz. Bunun yanında tablonuzu çerçeveletmeden önce kurutmak ve verniklemek, uzun ömürlü olması açısından son derece doğru olacaktır.

Yatlarda Tablo Kullanımı ve Dekorasyonun Önemi

Gösterişli bir yata sahip olmak aynı zamanda gösterişli bir dekorasyon gerektirir. Çünkü yatın dışarıdan görünümü son derece lüks olduğundan, iç dizaynının da ona göre düzenlenmesi gerekir. Bu nedenle çeşitli özelliklerdeki yat tablo modelleri arasından seçim yaparak, büyük bir ihtişama sahip yatınızı çok daha ihtişamlı bir hale getirebilirsiniz. Ancak öncelikli olarak ergonomik ve şık bir dekorasyon yapmanız gerektiğini unutmamalısınız.
Özel bir tatil geçirmek, konforlu ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar yaşamak için yat tatili harika bir seçenektir. Tabii ki dekorasyonu özel bir şekilde gerçekleştirilmiş bir yat ile. Bu nedenle siz de Simurg Sanatevi’nin yat yağlı boya tabloları arasından seçim yaparak, yatınızın dekorasyonuna hoş dokunuşlar gerçekleştirebilirsiniz.
 

Sıkça Sorulan Sorular

Yat Yağlı Boya Tablo Seçerken Neye Dikkat Edilir?

Yağlı boya tablolarının yatlarda dekorasyonun çok önemli bir parçası olduğuna sıklıkla şahit oluyoruz. Ancak tablo seçimi yapmadan önce dekorasyonunuzun genel hatlarını tamamlamalı, daha sonra dekorasyon renginize ve tasarıma uygun yağlı boya tablo seçimi yapmalısınız.

Yat Yağlı Boya Tabloların Temizliği Nasıl Yapılır?

Yağlı boya tablolar çok çabuk tozlanabilir. Bu durum kirlenmeleri için de ana etkendir. İşte böyle bir durumla karşılaşırsanız, püsküllü toz alma aparatı sayesinde tozları tablodan uzaklaştırabilirsiniz. Ayrıca verniklenmiş tabloları özel bir nemli bezle çok fazla bastırmadan silebilirsiniz.

Yat Yağlı Boya Tablo Nasıl Çerçevelenir?

Tablonun uzun süre kendini koruması ve darbelere karşı dayanıklılığının oluşması için çerçevelenmesi gerekir. Çerçevelenirken de tuval boyutu, dekorasyon tipi ve renge göre seçimler yapmalısınız. Son dönemde ahşap çerçeveler popüler olduğundan, siz de eşsiz yağlı boya tablonuzu bu şekilde çerçeveletebilirsiniz.

Yat Yağlı Boya Tablo Nasıl Korunur?

El yapımı yağlı boya tablonuzu korumak için öncelikli olarak kurumasını beklemeniz gerekir. Ardından verniklemek ve son olarak da çerçeveletmek, tablonuzun uzun süre korunmasını sağlayacaktır.
 

Sanat Danışmanınızla Tanışın
Son Gezilen Eserler
Yükleniyor...